Friday, June 24, 2016

FREEMASON: KETURUNAN ROTHSCHILD MENGUASAI KELUARGA DIRAJA BRITAIN

KETURUNAN ROTHSCHILD MENGUASAI KELUARGA DIRAJA BRITAIN

Sepertimana yg berlaku kepada keluarga Goldsmith, begitu juga berlaku kepada keluarga diraja Britain. Bagi memastikan pengaruh Rothschild mencengkam seluruh pemerintahan diraja, Rothschild mengatur perkahwinan antara anak-anak saudara-maranya dengan kaum kerabat diraja Britain.

Perkahwinan campur Rothschild-Diraja Britain boleh dikesan pada kaum kerabat diraja Britain sekarang khususnya perkahwinan ekslusif antara Putera William dan Kate (Catherine Middleton) yg berlansung pada 16 November 2010.

Perkahwinan ini dikatakan ekslusif kerana pada majlis makan malam dan tari-menari di Istana Buckingham, antara tetamu yg hadir ialah anak-beranak penjenayah-penjenayah ekonomi antarabangsa, King Of Israel (Rothschild) dan ramai lagi ahli2 Freemason.

Sudah pasti anak Rothschild hadir kerana William dan Kate juga adalah saudara-maranya juga dan kedua-dua mereka juga berbangsa Yahudi.

Dalam akhbar online Dailymail pada 9 Januari 2011 melaporkan senarai kehadiran golongan elit Yahudi-Freemason tersebut dengan tajuk ''The World's Most Exclusive Guest List''.

Dalam senarai kehadiran tersebut seramai 300 orang tetamu ekslusif dijemput dan dipilih sendiri oleh pasangan tersebut.

Tetamu paling ekslusif pada majlis tersebut ialah James Amschel Victor de Rothschild (lahir 1985) dan teman wanitanya, Astrid Harbord. James Victor adalah anak kepada Amshel Mayor James de Rothschild (1955-1996) yg merupakan pewaris kepada keturunan Nathan Mayer Rothschild (anak ke-4 pengasas Rothschild) yg mula-mula membuka cawangan Rothschild di London.

Nathan adalah individu yg telah menyebabkan kejatuhan Napoleon dalam Perang Waterloo 1815.

==========================================================================================================================================================================================

PUTERA WILLIAM DAN KATE BERBANGSA YAHUDI

Dalam buku tulisan Tina Brown bertajuk The Diana Chronicles (2007), Tina menjelaskan bahawa Puteri Diana sebenarnya adalah anak hasil daripada hubungan sulit antara Frances Shand Kydd dan Sir James Goldsmith walaupun ketika itu Frances sudah berkahwin dengan suami sahnya, Earl Spencer.

Diana yg dilahirkan pada 1961 adalah anak kesayangan Goldsmith bukannya anak perempuan Spencer.

Namun begitu, enkslopedia internet seperti Wikipedia.org tidak menyatakan hal ini dan tetap menamakan Spencer sebagai bapa sah kepada Puteri Diana. Perkara ini adalah bertujuan melindungi identiti diraja.

Tetapi kenyataan Tina Brown tidak disanggah oleh sesiapa kerana beliau benar dalam tulisannya.

Malah Tina menjelaskan lagi bahawa ibu Puteri Diana sendiri adalah keturunan Rothschild, yg mana nama asalnya bukanlah Frances Shand Kydd tetapi Frances Roth Burke Roche, nama Yahudi Jerman.

============================================================================================================================

RAHSIA PUTERI DIANA

Memandangkan salah satu peraturan Dajjal terhadap keluarga Rothschild ialah mesti mengahwini keturunan sendiri bagi mengekang kekayaan dan kekuasaan yg ada (cara hidup Firaun), maka adik-beradik tiri Puteri Diana telah menjalinkan hubungan intim dengan ahli-ahli keluarga Rothschild sendiri.

Di mana Benjamin Rothschild mengahwini Kate Emma Rothschild (lahir 1982) pada 2003, Kate adalah kakak kepada James Amschel Victor Rothschild.

Adik kepada Benjamin iaitu Frank Zacharias Robin Goldsmith pula menjalinkan hubungan dengan Alice Rothschld, adik kepada Kate Emma Rothschild.

Manakala adik perempuan Benjamin iaitu Jemima Goldsmith telah memeluk Islam ketika berkahwin dengan bekas pemain kriket Pakistan, Imran Khan. Beliau sekarang adalah ahli politik di Pakistan dan Canselor bagi Universiti of Bradford di England.

Perkahwinan Imran dan Jemima agak kontroversi kerana ia melanggar adat agama Judais dan dikatakan Jemima bakal dibunuh kerana memeluk Islam.

Perkahwinan mereka melahirkan dua orang cahaya mata iaitu Sulaiman Isa Imran (lahir 1996) dan Kasim Imran (lahir 1999). Selepas bercerai dengan Jemima (mungkin atas desakan Rothschild), kedua-dua anak Imran tinggal bersama Jemima di London.

Keislaman Jemima Goldsmith juga dikatakan punca kepada kecenderungan Puteri Diana untuk memeluk Islam di saat-saat akhir kematiannya.

==========================================================================================================================================================================================

KEMATIAN PUTERI DIANA DIRANCANG OLEH RATU ELIZABETH & ROTHSCHILD

Pada tahun 1997, Puteri Diana (Princess of Wales) dan Dodi Fayed (anak Mohamed Fayed, pemilik Hotel Ritz dan Harrods) terbunuh dalam kemalangan kereta ketika cuba lari dari jurugambar akhbar di Paris. Skandal sekitar hubungan mereka (Dodi adalah Muslim manakala Diana-Ketua Gereja England) telah menyebabkan ramai orang membuat spekulasi bahawa mereka sebenarnya dibunuh untuk mengelakkan skandal berlaku lagi di Istana England.

Majoriti rakyat di UK dan negara Arab, percaya bahawa terdapat satu komplot pembunuhan Diana, Princess of Wales itu. Motif pembunuhan Diana bertujuan untuk menghalang perkahwinan Diana dengan Dodi Fayed, bahawa dia berhasrat untuk memeluk agama Islam, gosip mengatakan Diana telah hamil, dan dia akan melawat tanah suci Mekah.

Kumpulan organisasi konspirasi teori mendakwa kematian mereka telah dilakukan oleh Rothschild, Perisikan Perancis, Keluarga Diraja British, akhbar, perkhidmatan Perisikan British MI5 atau MI6, CIA, Mossad, Freemason, atau IRA [Irish Republican Army].

Sejarah membuktikan bahawa Ratu Elizabeth adalah benih asli dari keturunan Fir'aun.

Info tentang Ratu Elizabeth adalah cicit Firaun :


Harus diketahui tanda tangan perbuatan Dajal (signature) ada lah tiada siapa boleh kesan, akan banyak teori wujud, ramai akan jadi suspek. Itu ada lah Signature Dajal.

============================================================================================================================

RAHSIA PUTERA WILLIAM & KATE

Keyahudian mereka juga dapat dikesan daripada bapa saudaranya yang kaya-raya iaitu Gary Goldsmith (adik bongsu ibunya). Gary telah membina sebuah villa mewah di Pulau Ibiza, Sepanyol.

Villla tersebut diberi nama Le Masion de Bang Bang yang bermaksud ''Rumah Seks''.

Ketika William dan Kate bercuti di sana, Gary pernah memanggil pasangan tersebut dengan bahasa ''Oiy''. Oi adalah dari kata ''Oy voy''. kata seruan kasar yang selalu digunakan oleh orang Yahudi untuk memanggil seseorang.

Jelaslah, mana mungkin Rothschild membiarkan keluarga diraja Britain dikuasai oleh individu bukan Yahudi. Rothschild yg dikawal Dajjal tahu asal-susl keturunan seseorang walaupun nama-nama mereka telah bertukar mengikut peredaran zaman.

============================================================================================================================

BRITAIN PADA MASA SEKARANG

Negara Britain sekarang tidak seperti 300 tahun dahulu sebelum kedatangan Rothschild. Dahulunya Britain diperintah oleh Raja sepenuhnya dan raja Britain bukanlah sekadar raja sahaja, kerabat mereka turut sama berperang, berpendidikan, memahami sistem ekonomi, bursa saham malah mengawal sendiri bank negara serta sistem-sistem kewangan.

Namun begitu, setelah berlaku konspirasi Rothschild yg memporak-perandakan keluarga diraja Britain, kini Raja Britain hanya diperintah dan dihina menjadi Raja Berperlembagaan di bawah kekuasaan sistem demokrasi.

Maksud Raja Berperlembagaan ialah Raja tiada sebarang kuasa.

Kuasanya hanya atas kertas tetapi di kawal oleh parti pemerintah, dan pemerintah dikawal sepenuhya oleh Rothschild.

Manakala demokrasi hanyalah istilah yang dicipta Rothschild untuk melindungi orang-orang ekonomi yg berada di belakang parti yg memerintah.

============================================================================================================================

POLITIK BRITAIN

Politik Britain kini hanya ditandingi oleh dua parti sahaja iaitu Konservatif dan Liberal. Kedua-dua parti tersebut juga dikuasai oleh Rothschild London.

Britain juga memegang istilah Komanwel yang bermaksud negara-negara bekas jajahan Britain. Ini bermakna semua negara Komanwel dikuasai oleh Rothschild secara keseluruhannya.

Dalam hal ini, Rothschild tidak perlu mengumumkan bahawa dia adalah bank terkaya dan paling berkuasa di dunia. Rothschild tidak memerlukan populariti tersebut kerana ia taktik Dajjal untuk persediaan perang akhir zaman kelak.


Kesimpulannya, Britain sekarang adalah milik Rothschild secara tersembunyi sama seperti negara2 lain. Rothschild tidak perlu ke seluruh dunia untuk menguasai semua negara, ia sudah memadai dgn membuka cawangan bank-banknya di 5 negara utama dunia era 1770-an dahulu iaitu di Perancis, London, Itali, Austria dan Jerman.

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html