Tuesday, April 26, 2016

Batik Terengganu untuk dijual

Salam semua!!!

Peningkatan taraf hidup kat Malaysia ni sebabkan aku terpaksa cari alternatif lain untuk tambahkan pendapatan. Hallooo Menteri, aku nak sahut cabaran korang la! Terpaksa lah buat 2 kerja nak tampung kos sara hidup ni....Haishhhh...nak mengeluh pun sampai ke sudah xkan berubah pape kan...so terima jela hakikat hidup....yang penting usaha untuk tambahkan rezeki...mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan aku dan keluarga aku....InsyaAllah...

Ok, aku xnk intro panjang-panjang...aku bukan nk bagi talk mcm Azizan Osman pun...aku nak straight to the point terus...entry ni, aku nak jual kain batik lak...batik ni dari Terengganu, kampung halaman aku...tapi aku x duk kt kampung aku gak...aku duk KL...lagi laaaa bertambah-tambah kos sara hidup ni...ok stop, xnk membebel lagi...sape2 yg berminat boleh la roger aku k...kt bawah ni aku upload gambar untuk tatapan korang semua...semoga ada yang berminat dan order gn aku...hehehehe

Material kain : Span Cotton
Design : so far, ade 13 design je mcm kt bwh ni...insyaallah ade design baru nanti aku akan upload balik
Harga : RM160 (termasuk pos Semenanjung Malaysia sahaja)
Untuk order :
018-201 8119 (Call / SMS / Whatsapp / Telegram)
faqihuddin.ahmad@icloud.com
InsyaAllah aku akan response secepat yang boleh
Facebook : Darwish Collection














Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html