Monday, March 9, 2015

Kemalangan Ngeri Ketika Berzina

Kisah ni aku dah baca lama dulu... tapi x sempat nak share... tadi aku duk surfing2 de jumpe balik so aku rasa mcm x salah aku share cerita ni untuk pedoman kite sume...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gambar Hiasan

KISAH BENAR MATI HINA DALAM KEMALANGAN NGERI KETIKA BERZINA | Pada satu hari, dia dan rakan-rakan telah menerima satu panggilan palsu berkenaan satu kemalangan yang telah berlaku di lebuhraya utara selatan. Oleh kerana untuk mengesahkannya maka beliau dan rakan-rakan telah ketempat yang dikatakan oleh pemanggil tetapi tiada apa yang berlaku di sana. Dalam perjalanan pulang, waktu itu pukul satu pagi, hujan turun renyai-renyai.

Di satu persimpangan susur keluar dari lebuhraya, mereka ternampak sebuah mpv mewah yang terbalik dan remuk sekali kerana melanggar divider yang tajam.

Mereka segera turun dan melihat kemalangan itu dengan niat ingin menolong kiranya ada yang terselamat. Tetapi apa yang mereka saksikan sungguh dahsyat dan menyayat hati. Sesuatu yang tidak tergambarkan dahsyatnya.

Mereka jadi terkedu, tergamam, tiada sepatah perkataan pun yang dapat menggambarkan betapa dahsyatnya kejadian itu, semoga Allah melindungi kita semua dari kejadian yang seumpama ini. Pemandu mpv mewah itu telah pun mati terkulai di kerusi pemandu kerana kecederaan parah di kepala. MPV tersebut begitu remuk sehingga bumbungnya menghimpit kesemua pemandu dan penumpang di dalamnya.

Di bahagian belakang mpv mewah tersebut terdapat tiga susuk tubuh manusia. Seorang wanita dalam empat puluhan dan dua lelaki dalam dua puluhan.

Tidak terdapat seurat benang pun pada tubuh mereka. Wanita dan salah seorang lelaki itu dalam keadaan berpelukan kepala mereka pecah, darah menyembur di merata tempat, tulang rusuk mereka hancur dan tikam menikam antara satu sama lain, dahsyat sekali. Tulang punggung wanita itu pula hancur.

Lebih dahsyat lagi dengan jelasnya mereka lihat kemaluan lelaki itu masih di dalam kemaluan wanita itu. Langsung mereka tidak dapat dipisahkan. Lelaki yang seorang lagi sedang dalam nazak dengan kecederaan parah di kepala,dan sayup-sayup kedengaran suaranya memanggil.. mummy… mummy… mummy……

Ahli bomba itu terjelepuk. Tidak pernah dalam hidupnya terbayang akan boleh terjumpa keadaan seperti ini. Dengan semangat dari kawan-kawan, beliau segera bangun dan mengambil gergaji besi untuk memotong kenderaan yang remuk itu. Mereka mesti melakukannya secepat mungkin, sebelum kejadian yang memalukan itu dilihat oleh orang ramai.

Dalam kegelapan malam itu mereka bertungkus lumus membuat apa yang patut. Dalam kesibukan bekerja tiba tiba bulu roma ahli bomba itu meremang naik, badan nya menjadi seram sejuk dan dada berdebar kencang.


Sambil bekerja, dengan jelas dari sudut mata beliau kelibat satu makhluk hitam yang sungguh besar memegang pedang, dengan muka yang sungguh bengis dan berang, nafasnya mendengus radang, mundar mandir dan mengelilingi kawasan kemalangan dengan gaya orang yang tersangat marah. Dalam hati ahli bomba itu berkata, “Ya Allah, besarnya kekuasaan mu.”

Monday, March 2, 2015

Online Shopping

Hey guys!

Lame dah x update blog ni...rase mcm bersawang giler dah blog ni..al-maklum la aku ni bukan blogger tegar...haha

Just nk share ngan sape2 out there la yg kaki shopping online ni...ye la skrg ni kn trending orang shopping online...tgh2 keje bosan2 blh bukak website online shopping jap kn...ilang ngantuk ckp kt bos...so aku saje la nk share 1 site ni...instagram quezaralisha ade jual blouse inspired dr brand2 terkenal mcm zara, mng, etc etc la...kalo bab ni org2 ppuan konpem tau lah...xleh la ckp 100% tau kn...tp most of them roughly 60% ~ 70% insyaAllah tau lah...amboi memandai je aku ni bg percentage...ntah mane aku dpt figure ni pn aku xtau...hahaha...

So dat's all! aku xde mase nk ckp byk...ni pn time keje bg ilang ngantuk sikit update blog ni...bwh ni ade la ckt gmbr2 aku cilok dr instagram quezaralisha ni...so jgn malu jgn segan...singgah la cuci mata ckt kt insta ni ek...enjoy!!!





Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html