Wednesday, April 10, 2013

Rahsia Kecantikan Adira

Assalamualaikum!

Rasanya memang dah lama betul aku tak update blog ni. Selalunya update untuk sharing info je hehehe. Ok, tak nak banyak cakap, tengok tajuk pun korang semua dah tau kan?

Sekarang ni macam-macam produk dah ada kat pasaran Malaysia ni untuk tujuan kecantikan. Tapi macam mana keberkesanan produk itu? Adakah cukup dengan testimoni di internet? Atau mungkin kah testimoni yang dikeluarkan oleh sesetengah pihak palsu? Bagaimanakah untuk menentukan kesahihan testimoni tersebut? Adakah kita semua kenal akan individu dalam testimoni tersebut? Sudah tentu jawapannya tidak kan? Jadi bagaimana untuk kita kenal pasti siapakah individu yang betul-betul boleh dipercayai testimoninya?

Adira AF

Korang kenal siapa dalam gambar kat atas ni? Saya rasa ~70% rakyat Malaysia tentu kenal siapa individu kat atas ni. Ni la Adira AF8, dan peminat tegar rancangan realiti tv ni sudah pasti kenal akan Adira ni walaupun mereka bukan lah peminat Adira. Kenapa saya ambil contoh Adira? Jawapannya mudah, seperti yang saya cakap tadi, siapakah individu yang betul-betul boleh dipercayai testimoninya? Adira adalah selebriti tanah air, dan tentunya perubahan yang berlaku pada dirinya akan menarik perhatian seluruh media massa Malaysia dan seterusnya secara tidak langsung maklumat berkaitan perubahan terhadap dirinya akan sampai kepada rakyat Malaysia. Perubahan yang ketara membuatkan semua orang tertanya-tanya apakah rahsia beliau untuk mendapatkan kulit yang cantik dan gebu seperti yang dimilikinya sekarang.

Kapsul SNE dan Beutskin Essence

Untuk menjawab segala persoalan yang timbul, di sini saya ingin memperkenalkan produk yang digunakan oleh Adira yang menjadikan kulitnya putih gebu seperti yang anda lihat di kaca tv, di dada-dada akhbar di dan juga media alternatif di internet. Beutskin Essence dan Kapsul SNE adalah jawapannya, sejenis makanan tambahan (supplement) yang bukan sahaja memberikan kecantikan pada kulit muka malah meratakan tona kulit di seluruh badan serta dapat memberikan kesihatan dalaman. Untuk maklumat lebih lanjut berkaitan produk ini, bolehlah melawat blog Beauty as Desire. Anda juga boleh membuat tempahan produk di sini.

Untuk pengetahuan anda, bukan sahaja Adira yang mengamalkan pengambilan supplement dari SNE ini, malah rakan-rakan artisnya yang lain juga ada yang mengamalkan pengambilan SNE untuk kelihatan lebih cantik dan menawan seperti Heliza dan Stacy. Lihatlah perbezaan sebelum dan selepas pengambilan SNE ini. Mereka sudah, anda bila lagi? Kulit cantik, putih dan gebu serta tona kulit sekata seluruh badan merupakan idaman setiap wanita. Kami sekarang sedang membuat promosi diskaun untuk setiap produk yang dijual, dan untuk pembelian minimum 2 kotak, penghantaran percuma menggunakan khidmat Pos Laju akan diberikan. Untuk penggunaan yang lebih berkesan, anda digalakkan untuk mengambil Beutskin Essence dan Kapsul SNE pada masa yang sama. 

Heliza AF

Stacy AF

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html