Tuesday, August 14, 2012

Astaghfirullahalazim... Lagi penghinaan terhadap ISLAM


Astaghfirullahalazim... Kalau dulu kita dikejutkan dengan penghinaan agama suci kita, Islam, oleh seorang pemuda yang menggelarkan dirinya Salleh Gregor Samsa, sekarang ada lagi sorang yang yang dengan beraninya mengutuk agama Islam. Kalau dulu seorang lelaki, sekarang seorang perempuan. Dulu pun sama, kejadian berlaku masa bulan Ramadhan jugak. Bulan suci macam ni pun ada yang bermulut kasar macam diorang ni. Kita doa jelah diorang ni insaf dan cepat-cepat bertaubat.

Saya cuba untuk cari account twitter minah ni, tapi apa yang dapat? Account suspended! Hmm.. Maybe ramai yang report pasal minah ni sampai kena suspend terus account die. Apa punca sebenar minah ni mencarut tak dapat dikenalpasti. Nanti ada masa, saya akan buat sedikit kajian pasal minah ni.


Berdasarkan tweet-tweet minah ni, nampaknye dia ni orang Indonesia. Hmmm... Ntah la aku pun tak paham dengan diorang ni. Kenapa lah semua orang kafir kat luar sana sangat bencikan Islam? Persoalan yang sangat sukar untuk dijawab. Tetapi sebagai umat Islam, kita harus kuat untuk menghadapi semua dugaan ini dan jangan sesekali kita tunduk dengan hasutan syaitan serta dakyah-dakyah Kristian dan Yahudi ni yang sentiasa berusaha untuk menjatuhkan kita umat Islam.



Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html