Tuesday, February 14, 2012

Kieran Hot FM Poyo!

Hey guys! Huh, topik kali ni panas sikit. Aku cukup bengan ngan penyampai radio Hot FM sorang nih!  Kieran! Poyo seh! Berlagak nak mampos! Aku tak tahu lah macam mane orang die sebenarnye kan. Aku ade follow fak lah Twitter die memang die ni "kipas susah mati" Man U lah. Aku ni memang anti ngan Man U. Sorry la kalau korang fan Man U eh, nasib lah aku memang anti ngan Man U. Mamat ni kalo Man U menang memang penuh lah TL aku ngan tweet2 die duk gebang pasal Man U menang. Lantak kau lah ko nak gebang ape pun. Aku tak nak ambek port pasal ni.

Deejay paling poyo di Malaysia!
Yang aku duk bengang sangat ngan mamat bukan ape, aku tak hingin pun mamat ni reply tweet aku tapi since aku ni peminat setia Hot FM so kalau time drive memang aku akan bukak Hot FM la dengar. Nak dijadikan cerita kelmarin hari Sabtu aku travel ke Johor. Aku dari KL, bila dah masuk Negeri Sembilan konpem lah freq radio berubah kan. Dah time Sabtu kelmarin die yang bertugas untuk Carta 30 kan so aku tweet lah die tanye freq kat Seremban berape? Punye lah lame tunggu tak jugak reply2. Maklumlah tetamu jemputan hari tuh ada artis baru @Neelofa yang cun melecun kan. Konpem lah die tak nak layan tweet fan Hot FM ni. Excited gile babi bile Neelofa masuk konti! Kalau org tweet die pasal Man U menang cepat je die reply. Aku just nak tahu freq Hot FM jelah bangang! Tak hingin aku nak mention kau kat Twitter! Aku follow kau pun sebab ko deejay Hot FM kalau tak memang babai lah!

Neelofa yang tak bersalah. p/s: saje amek gambar bertudung
Disebabkan kau tersangat lah poyo sampaikan sanggup abaikan fan Hot FM so aku amek tindakan untuk unfollow je kau! Tak hingin aku tengok tweet2 kau yang merapu-rapu. Orang lain tengok bola gak takde lah nak kecoh satu dunia cakap "Hidupku Matiku Harimau Malaya!" Kau giler hape?? Kau agama mane ni? Faahaman ape kau nih??! Lepas tuh tak habis-habis ngan #kakibola kau tuh! Tukar agama lah kau. Buat agama BOLA kau sendiri! Menyampah aku! Sebab aku tak puas hati, then aku sembur kat Twitter cakap "@KieranHotfm @hotfm976 sombong siot kieran tanye freq hotfm pn xnk xjwb!" Lantak ah, aku masuk sekali hotfm976 biar sume staff Hot FM tahu kau taknak layan orang tanye freq Hot FM ape. Aku nk je tanye @chad_hotfm sebab aku tahu die akan reply tapi since die tak keje macam mane lak die nak check freq kan. Dasar mamat poyo! Lantak kau lah! Aku dah BLOCK dah pun kau kat Twitter! Huh, bengang aku!

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html