Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya 1431H

Klik untuk besarkan

Salam semua..Haish pejam celik pejam celik sedar-sedar dah nak habis dah Ramadhan. Cepat betul masa berlalu. Apa-apa pun semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sudah.

Okay lah saya tak nak bercerita panjang, just straight to the point okay. First of all saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin sekiranya terdapat salah dan silap sama ada secara terang lagi bersuluh ataupun secara tak sengaja. Kalau ada terkutuk atau termengumpat tu harap dimaafkan lah yek. Dan juga harap dihalalkan segala makan dan minum andai kata pernah terbelanja atau apa-apa jelah senang cerita 0-0 lah kita yek =)

Okay nak komen sikit pasal e-kad kat atas tu. Ha amacam? Okay tak? Ni lah hasil kreatif tangan seorang insan yang bajet kreatif...hahaha Walaupun takde idea sangat nak buat kad ni, tapi demi untuk mendedikasikan kad ni untuk rakan-rakan sempena Syawal yang hanya muncul setahun sekali ni, aku bertungkus-lumus juga untuk menyiapkan sekeping e-kad ni. Hasil intipan dari web ke web untuk mencari idea dan hasilnya terjadi lah sekeping kad seperti yang di atas ni. Sekali tengok biasa je, tapi bila tengok balik rasa macam kreatif gak aku ni ek...hoho Okay lah bagi aku kad ni simple dan cukup untuk sampaikan mesej daripada kad ni =)

Okay I think that's all lah untuk kali ni, aku dah takde idea sangat nak bercerita panjang lebar ni. Malam esok aku nak balik kampung. So pesanan aku untuk diri aku dan rakan-rakan di luar sana di alam maya ini, hati-hati lah di jalan raya. Pandu lah mengikut undang-undang, jangan mengikut perasaan. Walau apa pun jua kenderaan yang korang gunakan tak kira lah kereta, motor mahupun kenderaan awam beringatlah. Berdoalah agar kita semua dapat pulang berhari raya dengan selamat di samping keluarga tercinta.

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html