Monday, August 23, 2010

New look!


Yeah! Akhirnya lepas lebih kurang 3 bulan blog aku terpampang gambar awek yang aku sendiri tak kenal sekarang sudah pun berubah wajah! Hehehe Fuh! Penat aku carik gambar mane lah yang cam menarik sikit nak wat header akhirnya aku jumpa gak la satu gambar masa aku and housemates aku gi panjat Bukit Broga lepas habis Final Exam bulan May baru-baru ni.

Dengan menggunakan sedikit kepakaran (chewah mcm la hebat sangat!hahaha) dalam editing guna Photoshop, akhirnya inilah hasilnya. Tada! Hehehe


Setakat ni, ini jelah yang termampu aku buat dalam masa setengah jam. Aku malas nak pening-pening kepala carik idea. Lain kali kalau aku dapat idea yang lagi menarik aku update balik la aku punya "rumah" ni..hehe

Ok lah aku mau tido. Chowz!

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html