Thursday, March 25, 2010

Perjalanan nak jumpa supervisor


adeh...akhirnye dpt gak aku tgk technical paper aku...mulenye aku jmpe supervisor aku jumaat lepas n die suh aku jmpe die blk kelmarin, ari selasa tp die de hal lak...smlm pn kne delay sbb die de meeting lak...so die suh la aku jmpa die pg td...lagi sekali die ckp xsiap abis lg bace paper aku...sadis tol bgn pg2 dtg fak tp xjd jmpe supervisor..die ckp die akn msg bile da siap bace...huhuhu


ok utk menghabiskan masa sementara tunggu tutor EIS 10.30 am ni aku lepak la jap kat kafe..pekena temosa+kuih bakar+teh ais (ni awek aku belanje..hehehe) 1 round...tutor abis awal lak arini..so aku jln2 dlu keliling S&T sambil tunggu supervisor aku sms tp xdpt2 sms dr beliau..huhu so aku pn pe lg nga bosan ni aku pn g la JJ Bukit Raja jap..


alang2 da duk kt JJ ni so ktorg pn lunch kt sini jela...hampeh!mahai nk mampuih mkn kt food court die..da la ckt!huh!!xp2...da masuk perut pn sume 2...sambung balik cte ni...br je pas amek makanan n duduk tbe2 henponku bergegar..buzz3!! oww from my supervisor...msg nye berbunyi gini:

"Ok blh ambil paper awk. Skrang"

pergh...time2 cmni la die nk msg...huhu aku pn ckp la aku dtg lmbt ckt...


blk dr JJ aku trus g fak...trus panjat tingkat 14 n smpi2 dpn bilik die, pintu lak kunci..huhu xp2 aku pn g la solat dulu...pas solat aku g bilik die balik n dpt la jmpe die...ssh kn nk jmpe supervisor aku yg bz gle ni...huhu da jmpe pe lg trus kne komen r paper aku ni...tp sib bek la xtruk sgt...cme yg dpn2 2 je yg kne komen...n lg skali paper aku kne tukar tajuk lg la...xp2 small matter beb...yg big matter skang ni aku kne tmbh lg sub topic lam methodology n discussion...huhu

No comments:

Post a Comment

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html