Friday, March 26, 2010

Jalan-jalan gi i-City


actually ni bkn first time la aku gi i-city ni...masuk ni da kali ke-3 aku gi i-city...actually aku mmg xplan n xterlintas sikit pn kat pale otak aku nk gi i-city semalam...aku kuar umah nk g mkn gn awek aku tp ble aku sampai je umah awek aku die ckp housemate die kema ajak gi i-city lak...alasan die mintak kitorang teman die 'berdating'....huhuhu

actually si kema ni xpenah gi lg i-city ni walopun i-city ni belakang umah die je...xd kesempatan n xd orang nk teman die nk gi katanye...ish3...sian tol minah ni...tp mlm ni lain lak ceritanya coz die ni gatal2 tgn mesej sorang mamat ni ajak gi i-city..mamat ni lak da kema ajak die gi trus ON la jawab nye...baru tau menggelabah die..hahaha


doublecheese beger...yum3!!


disebabkn orang dah mintak tolong kn so aku pn gi la ke i-city pas da bedal seketul doublecheese beger mekdi...otw nk gi i-city ni tbe2 aku bau2 cm nk ujan je...sampai je i-city trun la gerimis...aku pk nk balik je ni..yela ujan2 mane best nk 'tawaf' i-city ni kn..huhu tp disebabkn awek aku nk gi teman gak minah ni so aku pn benti la...sib bek la ujan xmenjadi...gerimis ni cume nk kasi suspens je...huhu

ok mls nk ckp byk..jom layan gambar(s) yg sempat ktorang snap...Zzasss!!!


hebat gak efek DSLR SE k800i aku neh...


hanya kau dan aku...ceh, jiwang!!haha


ni model ice-lemon tea...hahaha


ni gambar dari digicam kema...pergh!!kalah DSLR aku nye efek neh!!!


LOVE!!kate dorang da lme nk amek gambar cmni..so kasi can la...


pasangan romantik (la sgt.... :p) xle peluk tuan peluk pokok pn jadi...hihi


lagi kehabatan digicam kema...ceh!xle jadi neh...huh!

No comments:

Post a Comment

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html