Wednesday, March 31, 2010

haish.....sape la aku ni nk dpt award...

gembira???teruja???ntah la aku pn xtau...haha ok back to da point...actually aku br je dpt award dr sorg membe aku ni...award pe ntah aku pn xtau la sgt coz aku sgt baru lg la dlm dunia blogging ni...usia blog aku pn x smpi lg sebulan...tp nk claim award ni ade syarat2 lak...ini yg aku mls ni...huhu xp la aku follow jela kn...anggap je ni satu penghargaan la untuk blog ni ;)

ok la aku malas nk bercerita panjang....ni la award yg aku dpt....


ANUGERAH TOP BLOGGER 2010



owh tiada ku sangka aku dpt award ni....terharu seyh...huhuhu
haa jgn lupe...disebabkn aku nk claim award ni so aku pn kene la ikut syarat2 die ni...


1) Thanks and linked to the person that give you the award

domo arigatou gozaimasu!first of all thanks to Arina for this award...terkejut gak la aku bile kene tag ni kn...bg aku blog aku ni xd la hebat mane pn...usia pn xsmpi lg sebulan + entry yg merapu je lebih...huhu by the ways thanks skali lg to Arina coz sudi bg aku award ni ;)


2) Post this award onto 12's bloggers you have recently discovered and think are fantastic

12??byk nye....mne nk ckup ni...huhu xp la aku bg jela kt sape2 pn eh...

Arina - pass blk kt die ;)

aku rase da ckup kot....da la tu ckt2 kn...hehehe


3) Contact and let them know they've won the award

PERHATIAN!!!aku nk wat pengumuman ckt ni...pade sape2 yg berkenaan sile la terime award ni ye...tu je nk ckp ;p

5 comments:

  1. mekasih2..terharu pulak main passing passing.. adekah aku kena buat episod 2 untuk passing kay kau pula?? ahhaha.. tak payah la aeyh.. berzaman nak abes..

    keep up blogging dude!

    ReplyDelete
  2. haa xpayah nk passing kt aku blk...jenuh r nk men passing2 ni...hahaha

    ReplyDelete
  3. erk..aku baru tau ko ada blog..

    ReplyDelete
  4. ili --> aku br wat kot... ;)
    tiha --> ur welcome :D

    ReplyDelete

Sponsor Links

Learn Photoshop In Just 2 Hours
Master The Basics Of Adobe Photoshop In Under 2 Hours With Easy To Follow Instantly Accessible Online Video Tutorials!
Need to see to believe!
http://www.learnphotoshopnow.com

The CopyCat Cookbooks: Fast Food Recipes
Over 500 Recipes From All Of America's Most Popular Restaurants And Fast Food Chains
Great Sales Page - Great Value - Wide Open Niche!
http://www.fastfoodrecipes.net

Complete Guide To Making Money While You Sleep
330-page EBook (over 115,000 Words)
Absolutely Packed With Info And Ideas On All Aspects Of Making Money While You Sleep!
http://www.money-while-you-sleep.biz/complete-guide.html